100 dagen voor de leerlingen van het zesde en zevende jaar

11 maart

De leerlingen van het zesde en zevende jaar vierden op vrijdag 11 maart hun laatste 100 dagen. De klassen genoot samen van een door de directie aangeboden ontbijt in de cafetaria en gingen daarna elk apart op stap. 6 Economie-Moderne talen ontbeet apart, aangezien deze klas al 's morgens vroeg de trein richting onze hoofdstad nam. Deze leerlingen bezochten een aantal Brusselse hotspots en trendy buurten, en dronken/aten in enkele markante horecazaken.

De leerlingen van 6 Kantoor bleven dan weer binnen het Gentse en gingen naar Dok Noord voor karaoke en bowling (zonder een duidelijke winnaar). Vervolgens zetten de leerlingen koers naar de Sleepstraat, waar ze de dag gezellig afsloten met een maaltijd bij Sultan's. 

De leerlingen van 6 Verkoop beleefden een spannende namiddag met een 'Augmented Reality Citygame' met als thema 'Casa de Dinero'. 

Ook alle andere zesdejaars konden samen met hun medeleerlingen en leraren terugblikken op een fijne dag vol gevarieerde activiteiten, gaande van escape rooms tot gezellige diners. De lenteachtige temperaturen met de zon in een eerste glansrol, zorgden voor een extra ontspannen sfeer.

 

Meer informatie over