4OR op verkenning in dé Lichtstad

08 juni

Op dinsdag 23 en woensdag 24 mei gingen de leerlingen van 4 Office en Retail naar Parijs. De eerste dag begon op Montmartre. De zon scheen en de leerlingen waren onder de indruk van het uitzicht op Parijs vanop de trappen van de basilique du Sacré-Cœur. Nadien ging de wandeling verder naar de Moulin Rouge, de Opera Garnier en het Louvre. Uitrusten deden ze in Jardins de Tuileries. Na een zonnige dag sloten ze de avond af met een boottochtje op de Seine met een verlichte Eiffeltoren op de achtergrond.

Op dag twee bezochten de leerlingen de Arc de Triomphe en waren ze vrij om te shoppen op de avenue des Champs-Élysées. Een wandeling langs de Seine bracht hen naar de Eiffeltoren. Daar genoten ze volop van de zon. Na een iets langere middagpauze vertrokken ze met de metro naar Tour Montparnasse. Vanop deze 59 verdiepingen tellende toren genoten ze van een fenomenaal uitzicht op de stad Parijs. Ze namen er foto's van de bekendste monumenten die ze in hun vizier kregen.

Na een lange, warme dag pikte de bus hen op en bracht hen veilig terug naar Mariakerke. Zowel leerkrachten als leerlingen waren moe maar voldaan. Van een geslaagde en zonnige tweedaagse gesproken!

Meer informatie over 4e jaar Kantoor en Verkoop