5MOa naar slothappening Vlajo in Walibi

22 mei

Onder begeleiding van coach Geert Carton trok een delegatie van 5MOa (Marketing en Ondernemen) op zaterdag 6 mei 2017 naar de Vlajo-slothappening in Walibi. Maar liefst

2 500 Vlaamse leerlingen en studenten kwamen er samen om hun ondernemend jaar af te sluiten. Om 8 uur ’s morgens werd er in Gent verzameld, waar Vlajo 2 bussen voorzien had waarmee leerlingen uit de regio Gent naar Walibi konden. 

Tijdens de slotshow - gepresenteerd door Laura Tesoro - werden verschillende Vlajo-Awards uitgereikt aan de beste studentenverenigingen 2017.  Er was ook een aparte competitie voor de Jieha!-ondernemingen. Onze leerlingen hadden de maanden voordien hun kans gewaagd en deelgenomen aan deze fotowedstrijd. Team Lilin uit 5MOa behoorde tot de 5 finalisten, maar het was uiteindelijk een team uit Lommel dat de hoofdprijs wegkaapte. 

Na de show kon iedereen vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur onder een stralende zon het park op eigen houtje verkennen: na de vele inspanningen, een ontspannend slot van een intens Jieha!-avontuur!

Meer informatie over Handel (6e jaar)